2014. szeptember 4., csütörtök

Új kezdet

Gyorsan sötétedett, a lány fázósan felhajtotta a kabátja gallérját. Magas volt, karcsú és csinos. Látszólag tanácstalanul álldogált, mint aki nem tudja eldönteni merre induljon. Tudta azonban, hogy a csípős esti levegő hamarosan döntésre fogja kényszeríteni. Titkon nem is bánta, elege volt már az örökös játszmákból, amikkel hol az egyik, hol a másik oldalnak próbált megfelelni.
Megszólalt a mobil a táskájában, de nem nyúlt érte. Most az egyszer nem hagyja magát befolyásolni. Eljött az ideje, hogy önmagát sorolja az első helyre.
Mintha egy óriási szikladarab hasadt volna le egy hegytetőről. Szinte látta maga előtt, ahogy nagy robajjal a tengerbe csapódik és a hullámok a magasba csapnak, magukkal sodorva a törmeléket, elszáradt gyomot és mindent, ami nem elég erős a felszínen maradáshoz. Nyomukban tisztaság és frissesség maradt.
Olyan felszabadultságot érzett, mint talán utoljára gyerekkorában, amikor apjával felült a hullámvasútra. Száguldottak a semmibe és ő kacagott és sikított, élvezte a nagy kalandot az ölelő férfikezek biztonságában.
Azok a kezek már rég nem ölelhetik, most mégis a vállán érezte az érintésüket. Elmorzsolt egy könnycseppet a szeme sarkában, majd határozottan a megálló felé indult. Felszállt az első érkező buszra, jegyet váltott a végállomásig, de egy pillanatra még visszalépett és a telefont a szemetesbe hajította.

1 megjegyzés:

  1. I am by name Miss jane, And I am so happy to testify about a great spell caster that helped me when all hope was lost for me to unite with my ex-boyfriend whom I love so much. I had a boyfriend that love me so much but something terrible happens to our relationship one afternoon when his friend that was always trying to get to me was trying to force me to make love to him just because he was been jealous of his friend that I was dating and on the scene my boyfriend just walk in and he thought we had something special doing together, I tried to explain things to him that his friend always does this whenever he is not with me and I always refuse him but I never told him because I did not want the both of them to be enemies to each other but he never believed me. he broke up with me and I tried times without numbers to make him believe me but he never believed me until one day I heard about the DR. AKHERE and I emailed him and he replied to me so kindly and helped me get back my lovely relationship that was already gone for two months. Email him at: AKHERETEMPLE@gmail.com or call / WhatsApp: +2349057261346

    VálaszTörlés